CHŘEST  A  SMRŽE

s velkou radostí vás zveme na exkluzivní gastro akci, která se bude konat od 20. do 28. května. Tentokrát se naše pozornost zaměří na dva skvosty jarní sezóny - chřest a smrže. Abychom vám připravili nezapomenutelný gastronomický zážitek, pověřili jsme tím našeho šéfkuchaře Jana Klimenta.

Naše menu vás ohromí rozmanitostí vynikajících pokrmů, jako je například lahodné Risotto s bílým chřestem, smrži a marinovanými argentinskými krevetami. Tento dokonale vyvážený pokrm vás nadchne svou harmonií chutí a bohatým aroma. Další neodolatelnou volbou je Pečený filet z kambaly s chřestovým tatarákem z bílého chřestu, provázený omáčkou z burraty, kečupem z rajčat datterino, pastinákovým pyré a chipsy ze zeleného chřestu. Tato kombinace vám poskytne nezapomenutelný gastronomický zážitek plný kreativity a lahodných kontrastů. 

Nechte se hýčkat vynikajícími chřestovými a smržovými specialitami připravenými naší špičkovou kuchyní.   Těšíme se na vaši účast

Doporučujeme si udělat dopředu rezervaci na čísle 703 150 150 nebo na našem webu.

hjguzg