Náš tým

Riccardo Lucque

Riccardo Lucque


Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16 letech.
Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, kde pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra
in Cucina, bistra La Bottega a škola vaření Laboratorio.

Marek Massl

generální manager 

marek.massl@oaksprague.cz

Honza Vachuda

Jan Kliment 

šéfkuchař 

 

David Císař

manager

delibistro@oaksprague.cz

Honza Vachuda

Aleš Benedikt Krajíček

manager

delibistro@oaksprague.cz